Παραμένει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά

Οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραμένει στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νεότερα της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή καθώς διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πολύ βαριά. Όπως εξήγησε και η ίδια μέσα από την ανάρτηση που έκανε το σώμα της δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως αν και ο πυρετός έχει πέσει.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κεφαλά

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρυ. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω».

Χριστίνα Κεφαλά νοσοκομείο

«Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να...»

Τις τελευταίες ώρες, η Χριστίνα Κεφαλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με με βαριάς μορφής κορωνοϊό, με την ίδια νωρίτερα να παραχωρεί τα νεότερα για την υγεία της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε χθες πως ο κορωνοϊός της γύρισε σε πνευμονία και πως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η Χριστίνα λίγο νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Live News» τόσο για τα συμπτώματα που έχει όσο και για τον εμβολιασμό.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την acun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες για αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά την γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη.

Την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι έχω δέκατα αλλά δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι 39,5 έφτασα και δεν έπεφτε και μου δημιούργησε θέμα όλο αυτό. Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο αλλά καλύτερα να το κάνουμε γιατί είναι πολύ δύσκολα να περνάς κορωνοιό. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε όλο αυτό, ειδικά αν το περνάς με βαριά μορφή υποφέρεις, καταρρέει ο οργανισμός.

Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να υποφέρουν, ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γυρίσει σε πνευμονία θα είναι ότι χειρότερο. Ας προτρέψουμε όσο μπορούμε για το εμβόλιο και οι γιατροί εδώ είναι υπέρ του εμβολίου και εγώ το φοβόμουν αλλά είναι για καλό».