Με μικροσκοπικό μπικίνι στο μπαλκόνι του σπιτιού της η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε φωτογραφίες

Ε ρε να είχαμε το σώμα της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό μπικίνι στο μπαλκόνι του σπιτιού της η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε φωτογραφίες

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να ανεβάσει την θερμοκρασία το πρωί του Σαββάτου στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην κοινωνική πλατφόρμα δικτύωσης του instagram δημοσιεύοντας ένα απίστευτο slideshow φωτογραφιών της με μαγιό.

Η Ιωάννα ενώ είχε ένα πλούσιο προφίλ με διαφόρων ειδών φωτογραφικό υλικό - οι περισσότερες φωτογραφίες ήταν με μαγιό - μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΙ τις διέγραψε όλες.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, όπως φαίνεται επαναφέρει αυτό το υλικό και μάλιστα ανανεωμένο!

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό
Μαλέσκου

Μαλέσκου διατροφή
Μαλέσκου δίαιτα
Μαλέσκου Ιωάννα ΣΚΑΙ instagram

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Για την Ιωάννα Μαλέσκου η φετινή χρονιά αδιαμφισβήτητα ήταν άκρως διδακτική, αφού η παρουσιάστρια πέρα από τα προσωπικά της, κατάλαβε αρκετά σύντομα τις δυσκολίες αλλά και τα ρίσκα που έχει ο συγκεκριμένος χώρος .

Σύμφωνα με τον σταθμό του Φαλήρου, οι οποίοι πίστευαν και υποστήριζαν την θέλουν να συνεχίσει όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Βέβαια υπήρξαν αρκετά σενάρια που την ήθελαν να είναι σε μεγαλύτερη εκπομπή και να βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν.

Τί θα κάνει τελικά;

Φυσικά αυτό δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θα κάνει ένα γενικό «refresh» ως προς το δυναμικό της αλλά και πίσω από τις κάμερες. Πάντως, το τιμόνι της εκπομπής -μετά την παραίτηση των αρχισυντακτών Γρηγορόπουλου και Παλούδη – θα παραμείνει ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης που ανέλαβε μετά τις αποχωρήσεις αλλά και η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου.

Για την επόμενη σεζόν υπάρχει η σκέψη, παρά τις φήμες ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου, να μην αλλάξει τίποτα και ως προς τους συνεργάτες της παρουσιάστριας μπροστά στις κάμερες. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Μάνος Μαγιάτης και η Μάρτζυ Λαζάρου ακόμη δεν έχουν ανανεώσει για του χρόνου παρά τη θετική πρόθεση που παρασκηνιακά δείχνει το κανάλι, αλλά φαίνεται να παραμένουν στο πλευρό της.

Τέλος, η σκέψη να γίνει μια προσθήκη στο πάνελ από κάποιον παίκτη του Survivor θα εξαρτηθεί για το πότε έχουν σκοπό να προβληθεί το ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς να αποκλείεται αν η πανδημία το επιτρέψει αυτό να γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.