Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του Νικηφόρου

Έριξε ρολά και αυτός μετά τον Νίκο Βέρτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του Νικηφόρου

Μόλις λίγο καιρό πρόλαβαν να λειτουργήσουν κανονικά τα νυχτερινά μαγαζιά και έτσι, μετά τον Νίκο Βέρτη, κατέβασε ρολά και ο Νικηφόρος ο οποίος ακύρωσε τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας λόγω κορωνοϊού.

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν με την εξέλιξη της πανδημίας, δεν επιτρέπουν στον τραγουδιστή να κάνει κανονικά το πρόγραμμά του.

Η ανακοίνωση για τις εμφανίσεις του Νικηφόρου

«Αγαπημένοι μας φίλοι, θα θέλαμε να σαν ανακοινώσουμε ότι η σημερινή εμφάνιση του Νικηφόρου αναβάλλεται λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της διασποράς του Covid – 19. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσίευσε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Νικηφόρος.

Νικηφόρος εμφανίσεις

Τι μέτρα ισχύουν για την εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά

Ιδιαίτερο «πονοκέφαλο» φαίνεται πως δημιουργούν οι νέες συνθήκες στα νυχτερινά κέντρα, μόνο με καθιστούς πελάτες, στον απόηχο της αύξησης των κρουσμάτων και των εικόνων συνωστισμού σε καλοκαιρινά κορονοπάρτι. Ήδη, το κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης – και υποδεχόταν τον κόσμο ανεξαρτήτως αν είχε εμβολιαστεί ή όχι – έβαλε προσωρινό «λουκέτο» μέχρι την έναρξη του νέου πλαίσιου λειτουργίας του από την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στην εστίαση από τις 15 Ιουλίου έχουν δημιουργήσει αναταραχή σε ιδιοκτήτες και απλούς πολίτες, η πλειονότητα των οποίων θεωρεί ότι πάμε σε διασκέδαση «δύο ταχυτήτων», με τους εμβολιασμένους να απολαμβάνουν ελευθερίες και τους ανεμβολίαστους να… τιμωρούνται.

Παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο αυτό, δεν αποκλείεται τουλάχιστον τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης να λειτουργήσουν μόνο για τους εμβολιασμένους σε όλους τους χώρους τους.