Δήμος Αναστασιάδης: «Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά»

«Ήταν μια περίοδος που είχα αδυνατίσει πάρα πολύ...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμος Αναστασιάδης: «Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά»

Η εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται έδειξε σήμερα τα κομμένα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις που πήρε ο Κώστας Τσουρός και μέσα σε αυτές ήταν και η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε παραδεχθεί πως στεναχωρήθηκε όταν γράφτηκε για εκείνον πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την αγαπημένη του, Τζένη Θεωνά και τον γιο τους, τον οποίο μάλιστα απολαμβάνουμε πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις που κάνουν στα social media και οι δύο.

Οι αποκαλύψεις του Δήμου Αναστασιάδη

«Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά. Ήταν μια περίοδος που είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Εμένα το σκαρί μου είναι αδύνατο. Τρώω ακατάπαυστα, έχω… ταινία. Τρώω απίστευτα πολύ, μέχρι να σκάσω. Με το που έκοψα το junk food, ξαφνικά αδυνάτισα κι έγινα αυτό το λελέκι που ήμουν μικρός», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης πρόσεθεσε επίσης: «Οπότε, ξαφνικά αδυνάτισα πάρα πολύ και νόμιζα όλοι ότι παίρνω ναρκωτικά. Ναι, ναι, είχε γραφτεί αυτό. Αλλά φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι είναι το σκαρί μου κι αν μπω σε διατροφή γίνομαι σκήνωμα».

Δήμος Αναστασιάδης ναρκωτικά

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος του με τη Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται να «πάγωσαν» τις διαδικασίες του γάμου τους και να τον ανέβαλαν προσωρινά.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πολύ γλυκιά οικογένεια και έχουν στο πλευρό το μονάκριβο τους τον οποίο σχεδίαζαν να βαφτίσουν φέτος αλλά και να παντρευτούν.

Όπως φαίνεται όμως, η πανδημία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό εμπόδιο και αναγκαστικά το ζευγάρι πρέπει να αναβάλλει και τα δύο μυστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και θα πάρει το όνομα Αρίωνας. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, προχώρησε και σε μια σοκαριστική δήλωση.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης