Η νέα αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τα διδυμάκια της

Το δημοσιοποίησε στο instagram της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τα διδυμάκια της

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από πολλές δυσκολίες επιτέλους έχει τον τίτλο της μαμάς! Πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τους δυο καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη κι από τότε δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στιγμιότυπα τους στο instagram.

Σε ένα πρόσφατο Q&A που πραγματοποίησε στο προφίλ της η instagrammer αποκάλυψε πως οι δυο κορούλες τους έχουν διαφορά 1 λεπτού στην γέννησή τους.

Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

«Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ»

Η Χριστίνα δήλωσε μάλιστα πως όταν είδε αρχικά τον εαυτό της δεν τον αναγνώριζε και βρισκόταν σε σοκ.

Πλέον όμως έχει αφεθεί στα παιδάκια της και δεν την απασχολεί πως φαίνεται ούτε πότε θα επανέλθει στα κανονικά της το σώμα της.

"Το σώμα μου επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ, αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω στο σώμα μου αυτό, έχει αλλάξει πολύ, αλλά δεν πειράζει. Από τον Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μία σειρά. Προς το παρόν είναι το τελευταίο που σκέφτομαι".