Insta Poll: Είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η πιο «καυτή» Ελληνίδα celebrity;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Insta Poll: Είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η πιο «καυτή» Ελληνίδα celebrity;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, και η αλήθεια είναι πως κάθε της εμφάνιση γίνεται πραγματικά ανάρπαστη.

Τη γνωρίσαμε στο My Style Rocks, ενώ φέτος είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε και στη Φάρμα, αν και η παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν σχετικά σύντομη.

Πιστεύετε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η πιο «καυτή» Ελληνίδα

Μπείτε στα Instagram Stories του Youweekly.gr για να μας δώσετε την απάντησή σας και μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σώμα

O γάμος και ο χωρίς της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 7 Ιουλίου του 2018 και σχεδόν δύο χρόνια μετά ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού, είναι ένα προσωπικό θέμα, δύσκολο. είμαστε καλά έχουμε επαφές και μιλάμε κάθε μέρα!»

Όσον αφορά το αν ζουν μαζί δήλωσε πως "Ζούμε χωριστά, είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού!"

Σε σχέση με το αν η αιτία του διαλείμματος είναι ένας μεγάλος καυγάς ανέφερε : "Παιδιά καμία σχέση"

Η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Στη φόρα μάλιστα, βγήκε η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας άγριος καβγάς ανάμεσα τους που έφερε την οριστική ρήξη.

«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που είπε: «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος.