Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά

Μάλιστα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά

Μετά το φινάλε του Πάμε Δανάη για την φετινή σεζόν η Δανάη Μπάρκα πήρε την βαλίτσα της, πήρε και τον Απόστολο Ρουβά κι έφυγε για διακοπές εκτός Αθηνών!

Οι κοινές φωτογραφίες - ειδικά η χθεσινή - και τα stories φούντωσαν τις φήμες πως οι δυο τους είναι μαζί αλλά κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση ούτε να διαψεύσει ούτε όμως και να επιβεβαιώσει το γεγονός!

Η Δανάη πάντως το απόγευμα της Κυριακής δημοσίευσε την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία βάζοντας ακόμα περισσότερες φωτιές στις... φήμες!

Η ανάρτηση της Δανάης

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος»

Ο τηλεοπτικός μάγειρας της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα. Ο Απόστολος Ρουβας, μεταξύ άλλων μίλησε για τις εντυπώσεις του στην τηλεόραση, αλλά αποκάλυψε και για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση.

«Το πρώτο σοκ το έπαθα στα demo που κάναμε μεταξύ μας γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με κάμερα. Αγχώθηκα. Στο πρώτο live ήταν τόσο μεγάλο το στρες που πέρασε και δεν ακούμπησε. Τη δεύτερη μέρα και μετά που κατάλαβα ότι θα το έχω στη ζωή μου κάθε μέρα, εκεί το κατάλαβα. Μ΄αρέσει γιατί έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο» ανέφερε για την τηλεόραση.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό», ανέφερε για πρώτη φορά