Καρφιά προς την Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν μπορώ να την τοποθετήσω πλάι στις έμπειρες παρουσιάστριες"

Αυτό πόνεσε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρφιά προς την Κατερίνα Καινούργιου:

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια άλλη περίπτωση. Έχει αποκτήσει, σαφώς, εμπειρία από τη στιγμή που βγήκε αλλά δεν μπορώ να την τοποθετήσω πλάι στις έμπειρες παρουσιάστριες. Δεν μιλώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι πολύ νεότερη. Είναι μια άλλη κατηγορία. Βλέπω ότι προσπαθεί, δουλεύει πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα το αποτέλεσμα είναι καλό», ανέφερε στην κάμερα του Σου-Κου Family ο Σωτήρη Πολύζος ενώ η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και συνέχισε:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι έμπειρη παρουσιάστρια και μακάρι να διατηρήσει πρωταγωνιστική θέση στην τηλεόραση» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στη Μαρία Βλάχου και την μεσημεριάνη εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Ο Νίκος Μουτσινάς έχω καταλάβει ότι κάνει ένα καθημερινό πάρτι στην τηλεόραση».

Καινούργιου Πολύζος καρφιά

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν καλύτερες σχέσεις από τότε που πήραν διαζύγιο» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Πολύζος.

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η παρουσιάστρια φέρεται να αφήνει το Open και να βάζει πλώρη για άλλο κανάλι.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv