Άβαφη στη Μύκονο η Κατερίνα Καινούργιου - Η νέα φωτογραφία

Συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη στη Μύκονο η Κατερίνα Καινούργιου - Η νέα φωτογραφία

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια δύσκολη χρονιά βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων με τον αγαπημένο της - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - και χαλαρώνει μέχρι να ξεκινήσει να προετοιμάζει τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα αφού αποδεσμεύτηκε από το Open.

Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί.

Προσφάτως ανέβασε μια φωτογραφία αμακιγιάριστη και έκανε μια αποκάλυψη στην λεζάντα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Το καλοκαίρι μου… Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς …να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου …να είσαι εκεί για εσένα και για τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και..ελεύθερα … Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου. Ίσως είναι κι η καλύτερη δική σου… Σας στέλνω την αγάπη μου κ ένα μεγάλο καλοκαιρινό φιλί …» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Πολιτικός γάμος για Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο γάμος που όλοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλά κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειές του. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, όπως μεταφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Ciao - τις οποίες το Youweekly.gr δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα -, σκοπεύουν να κάνουν πολιτικό γάμο και φυσικά στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης, εκεί όπου βρίσκεται η βασική κατοικία του νεαρού εφοπλιστή και της οικογένειάς του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί μέσα στο 2021 και ειδικότερα τον Σεπτέμβριο, γι' αυτό και ζήτησαν συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στον μήνα.