Παραλίγο κατάρρευση του instagram με τη νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Την δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραλίγο κατάρρευση του instagram με τη νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα μετακινείται Αθήνα - Άνδρο συχνά πυκνά καθώς από την μια έχει να τρέξει τη νέα της εκπομπή στο Mega αλλά από την άλλη θέλει να περάσει το καλοκαίρι με την οικογένειά της.

Και τα τέσσερα παιδιά της βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νησί - δείτε εδώ φωτογραφία - και συγκεκριμένα στο Όναρ, το ονειρικό ξενοδοχείο του ζευγαριού.

Το Σαββατοκύριακο πέρασε ήρεμα για την Ελένη κι όπως φαίνεται το ίδιο ήρεμα και οικογενειακά θα περάσει και η Δευτέρα, αφού το πρωί αυτής η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το Όναρ στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τον καφέ της σε υπέροχη θέα.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Το στιγμιότυπο αυτό σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πήρα εκατομμύρια likes και σχόλια, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε κάθε ανάρτηση της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο ο σύζυγος της Ελένης, Ματέο Παντζόπουλος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.