Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το Mega μοιάζει να κρατά στο δυναμικό του για την επόμενη σεζόν δυνατά ονόματα. Μετά την ανανέωσή του με πασίγνωστο παρουσιαστή έρχεται να προσθέσει στα δυνατά χαρτιά του και τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη που θα δούμε για πρώτη φορά στην θέση της παρουσίασης.

Ο γνωστός ηθοποιός θα αναλάβει το τιμόνι μιας νέας πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής, το «Fishy».

Η ανακοίνωση του Mega για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης mega

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κρυφά Μονοπάτια" και την ταινία "Οξυγόνο" (2003).

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

Το 2008, στα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία" γνώρισε την συμπρωταγωνίστριά του, Βάσω Λασκαράκη με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2013 ενώ λίγο αργότερα απέκτησαν και την πρώτη τους κόρη, Ευαγγελία Τσιμιτσέλη (γεν. 10 Νοεμβρίου 2013). Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω του δικηγόρου τους.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.