Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Δρούλιας ενώ πήρε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Το εξοργισμένο βίντεο που ανέβασε στα media - "Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Δρούλιας ενώ πήρε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Λίγη ώρα αφότου η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως νόσησε από κορωνοϊό πριν από αρκετούς μήνες, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έκανε μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media δηλώνοντας εξοργισμένος, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ έκανε τις δυο δόσεις εμβολίου νόσησε και όχι με ελαφριά συμπτώματα!

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Δρούλια

«Είχα έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να κάνω το βίντεο ή όχι. Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού. Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες, πόνοι στα κόκκαλα, πονόλαιμος και καταρροή. Έκανα self test και μοριακό και βγήκαν θετικά. Ο πυρετός έχει πάει στο 38.3 και θέλω να σας πω ότι ο κορονοιος και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους. Οφείλεται να το γνωρίζετε και να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Ο ίδιος στο κείμενο που συνόδευσε την ανάρτησή του ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, γράφοντας: «Εγώ τώρα θεωρητικά ύστερα από αυτό μπορώ να κινούμε ελεύθερα στα νυχτερινά κέντρα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οπουδήποτε άλλου θα είναι μόνο για εμβολιασμένους δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι άλλοι δίπλα μου (ηρεμήστε έχω Covid αλλά έχω κάνει εμβόλιο) Επίσης η λογική ότι το μαγαζί θα έχει μόνο εμβολιασμένους για να μην γίνεται εξάπλωση του ιού από τους ανεμβολίαστους καταλαβαίνεται ότι είναι η χειρότερη ΑΝΟΗΣΙΑ που έχω ακούσει από την στιγμή που εγώ είμαι εμβολιασμένος και το κόλλησα και το μεταδίδω…. Α και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω όταν λένε ότι ο εμβολιασμένος δεν θα έχει συμπτώματα ή αν έχει θα είναι ήπια εννοούν το 38.3 τον πόνο στα Κόκκαλα τον πονόλαιμο την καταρροή ήπια ??? ΗΠΙΑ??».

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τους Droulias Brothers

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος "Droulias brothers" και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι. Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά!

Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης Καρράς και έχουν αφιερώσει και μαντινάδα στην Άννα Βίσση! Πλέον τα 2 αδέλφια ήταν παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης Survival Secret, φορώντας την πράσινη φανέλα των Αετών!