Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου

Ανήκει πια στους πλήρως εμβολιασμένους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου

Στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό βρέθηκε η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου. Η Αθηνά πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Με δύο αναρτήσεις στο Instagram story της η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως σήμερα ήταν η μέρα εμβολιασμού για εκείνη. Η όμορφη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου και αποκάλυψε στους followers της πως είναι πλέον πια πλήρως εμβολιασμένη.

Η Αθηνά είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου 11 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης της ενώ πρίν γεννήσει είχε απαντήσει στου ακόλουθούς της σχετικά με το εμβόλιο: «Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες, μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά».

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που πάει στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει με τη σειρά της την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Μόλις δέκα μέρες μετά τον ερχομό της κορούλας της, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να είναι προστατευμένη απέναντι στον επικίνδυνο ιό.

Πριν από λίγο καιρό, η αγαπημένη ηθοποιός είχε εξηγήσει πως δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πως είχε σκοπό να το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί μετά τη γέννα.

«Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες. μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά» έγραψε τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Αθηνά Οικονομάκου εμβόλιο κορωνοϊού