Ιωάννα Μαλέσκου για Καραβάτου: «Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος...»

«Μπορεί να έχουν καλές προθέσεις οι άνθρωποι στο ακουστικό, αλλά να μην υπάρχει χημεία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου για Καραβάτου: «Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει το ξέσπασμα που είχε την περασμένη Παρασκευή η Κατερίνα Καραβάτου στο «αντίο» της στην Φωλιά των ΚουΚου και έκανε λόγο για τη χημεία που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι στο ακουστικό με τους παρουσιαστές.

Τα σχόλια της Ιωάννας Μαλέσκου για την Κατερίνα Καραβάτου

«Μίλησε με συμβολισμούς σε πολλά σημεία, επικαλούμενη το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι που τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ. Ένιωσα ότι όλο αυτό, που είδα τηλεοπτικά ήταν περισσότερο να τα πει για να τα ακούσει ο εαυτός της και λιγότερο για τον κόσμο. Προσπαθούσα να πάρω κομμάτια της, να μπω στη θέση της να καταλάβω φυσικά τι γίνεται…

Όταν για εμάς που βγαίνουμε μπροστά, καμιά φορά οι άνθρωποι στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά να μην υπάρχει χημεία. Τότε στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι και τα σωματοποιούν όπως είπε η ίδια, είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος και μέσα σου να παλεύεις με τα “στοιχειά”» είπε χαρακτριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το σχόλιο της Γερμανού για το «αντίο» της Καραβάτου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον αποχαιρετισμό της Κατερίνας Καραβάτου στο Star, τονίζοντας πως όλοι οι παρουσιαστές είναι αναλώσιμοι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στάθηκε στα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία της στην εκπομπή και εξήγησε πως κάποια στιγμή όλοι θα φύγουν από τη θέση τους.

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι.

Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας.

Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Κατερίνα Καραβάτου