Δήμητρα Κατσαφάδου σε Μαλέσκου: «Ελεύθερη είσαι, ε;»

«Πάγωσε» η παρουσιάστρια μόλις την άκουσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου σε Μαλέσκου: «Ελεύθερη είσαι, ε;»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία σε κάποια στιγμή δε δίστασε να κάνει στον αέρα μία ερώτηση για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η χημικός και επιχειρηματίας, εξήγησε τη μεγάλη της επιθυμία να κάνει οικογένεια και να υιοθετήσει ένα παιδάκι, και στο σημείο αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου συμφώνησε πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας κατάλληλος άνδρας, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες για την προσωπική της ζωή... οργιάζουν.

Η ατάκα της Δήμητρας Κατσαφάδου στην Ιωάννα Μαλέσκου

«Ονειρεύομαι μια οικογένεια, αλλά δεν μπορώ να βλέπω παιδάκια, τα οποία τα εγκαταλείπουν. Προτιμώ, δηλαδή, πρώτα να υιοθετήσω και μετά όταν βρεθεί ο κατάλληλος που, όπως καταλαβαίνεις, είναι εξόχως δύσκολο στις μέρες μας…», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου και στη συνέχει ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Ι.Μ.: Είναι! Μίλησε μου!
  • Δ.Κ.: Ναι, ναι, εξόχως δύσκολο. Ελεύθερη είσαι, ε;
  • Ι.Μ.: Ωραία θέλω να μου πεις αν είμαι. Για το “ελεύθερη” είναι δύσκολο να απαντήσω.
  • Δ.Κ.: Είμαι αυθόρμητη, δεν το φιλτράρω!
  • Ι.Μ.: Κι εγώ αντίστοιχα, με βλέπεις.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα τότε. Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια περίοδος που βίωσα την πρώτη απώλεια, της γιαγιάς μου, της μαμάς της μητέρας μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για μένα ήταν ο άνθρωπός μου, ήταν παραπάνω από μάνα μου. Τότε ήταν η περίοδος που θα έδινα εξετάσεις για το πτυχίο των γερμανικών. Τα παράτησα όλα. Έκανα μια μεγάλη παύση, μια άρνηση μην αποδεχόμενη το γεγονός ότι είχα χάσει έναν άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπώ».

«Βρέθηκε ένας άνθρωπος, μια καθηγήτρια, η οποία μου είπε “κάνε το, σκέψου τι θα ήθελε η γιαγιά σου”. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις, πήρα με άριστα το πτυχίο μου», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.