Γέννησε η Ηλέκτρα Αστέρη - Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας

Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γέννησε η Ηλέκτρα Αστέρη - Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλέκτρα Αστέρη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως εκείνη και ο Ευτύχης Μπλέτσας υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης πριν από μερικούς μήνες και τις τελευταίες ώρες πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη για τη γέννηση του παιδιού της με τον Ευτύχη Μπλέτσα

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.

Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, μίλησαν πριν λίγο καιρό για την είδηση της εγκυμοσύνης και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.