Κόνι Μεταξά: Ο σύντροφός της παίζει στο νέο της βίντεο κλιπ

Και είναι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Ο σύντροφός της παίζει στο νέο της βίντεο κλιπ

Μία εμφάνιση έκπληξη έκανε ο Μάριος Καπότσης, ο σύντροφος της Κόνι Μεταξά, στο νέο της βίντεο κλιπ. Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί αν μην κάνει συχνά κοινές εμφανίσεις στα social media, ωστόσο αυτή τη φορά τους είδαμε μαζί.

Το νέο κομμάτι της Κόνι Μεταξά λέγεται «Αμάν» και στο τέλος του, βλέπουμε τον καλό της να την περιμένει. Το σκηνικό είναι εξαιρετικά ανατρεπτικό, ενώ το κομμάτι αναμένεται να γίνει η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού.

Το «Αμάν» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανατρεπτικό music video, με την Konnie Metaxa να έρχεται αντιμέτωπη με καταστάσεις που την κάνουν να λέει… αμάν!

Η εμφάνιση του Μάριου Καπότση στο νέο βίντεο κλιπ της Κόνι Μεταξά

«Όταν είδα τον Μάριο Καπότση έτσι ωραίο είπα "αυτός θα είναι τέρμα χαζός"»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση αλλά και στο πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Η ίδια εξήγησε πως στην αρχή δεν τον ήθελε και τόσο αλλά στη συνέχεια κατάφερε να την κερδίσει. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο αλλά σπάνια βλέπουμε κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, παρόλο που η Κόνι είναι πολύ ενεργή.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός», είπε χαρακτηριστικά.

Για μία προωθητική ανάρτηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει στο Instagram είναι 1.500€. Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που δεν της αρέσει καθόλου και αυτό γιατί «το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα. Αυτό είναι ψέμα».