Δανάη Μπάρκα για εμβόλιο: «Είναι κουτό να αμφισβητούμε γιατρούς...»

Η αυστηρή τοποθέτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για εμβόλιο: «Είναι κουτό να αμφισβητούμε γιατρούς...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος και να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή της για φέτος, και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram της και να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου που την ακολουθεί.

Μία από τις ερωτήσεις αυτές αφορούσε το εμβόλιο και η Δανάη Μπάρκα, τόνισε πως είναι ανώφελο να μην ακούμε όσα έχουν να μας πουν οι επιστήμονες.

H ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για το εμβόλιο

«Αποφάσισα να μην ακούω συνωμοσίες και αρνητές, αλλά μόνο τους επιστήμονες. Όταν καπνίζουμε, όταν παίρνουμε φάρμακα, ηρεμιστικά και φάρμακα, όταν τρώμε μεταλλαγμένα, όταν ζούμε μέσα στο καυσαέριο, όταν βάζουμε μέσα μας χημείες για να αλλάξουμε ό, τι δεν μας αρέσει, όταν πίνουμε ποτά χωρίς να ξέρουμε αν είναι καθαρά ή όχι, όταν κοιμόμαστε με τα κινητά και τη ραδιενέργεια δίπλα μας, νομίζω είναι κουτό να αμφισβητούμε γιατρούς και επιστήμες ου έχουν σώσει την ανθροπώτητα.

Ο καθένας όμως ας κρίνει όπως νομίζει. Η δική μου άποψη είνα αυτή. Να εμπιστεύομαι τους ειδικούς. Ας μη διχαζόμαστε, ας μη μαλώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

Δανάη Μπάρκα εμβόλιο

Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά

Μετά το φινάλε του Πάμε Δανάη για την φετινή σεζόν η Δανάη Μπάρκα πήρε την βαλίτσα της, πήρε και τον Απόστολο Ρουβά κι έφυγε για διακοπές εκτός Αθηνών!

Οι κοινές φωτογραφίες - ειδικά η χθεσινή - και τα stories φούντωσαν τις φήμες πως οι δυο τους είναι μαζί αλλά κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση ούτε να διαψεύσει ούτε όμως και να επιβεβαιώσει το γεγονός!

Η Δανάη πάντως το απόγευμα της Κυριακής δημοσίευσε την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία βάζοντας ακόμα περισσότερες φωτιές στις... φήμες!