Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου με το καπάκι της σύριγγας στο χέρι

Η ανάρτηση - «καρφί» για όσους τον αμφισβήτησαν στην πρώτη δόση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου με το καπάκι της σύριγγας στο χέρι

Με μία ανάρτηση - «καρφί» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου και έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την πρώτη δόση, είχε δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση που είχε κάνει καθώς πολλοί τον κατηγόρησε πως δεν εμβολιάστηκε στην πραγματικότητα αφού στο στιγμιότυπο φαίνεται σαν να έχει η σύριγγα ακόμα πάνω της το καπάκι, σχόλιο που ήρθε και από την Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό του

«Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Μπακογιάννης, καθώς εδώ και λίγες ώρες θρηνεί την απώλεια ενός καλό του φίλου, αλλά και στενού του συνεργάτη. Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα θρήνου, καθώς δολοφονήθηκε και παίκτης γνωστού ριάλιτι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων θρηνεί τον Διευθυντή της Δημοτική Αστυνομία, Θάνο Τάτση που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Ο 47χρονος, υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Ως όναρ παρέρχεται....» Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ...».

Κώστας Μπακογιάννης θάνατος συνεργάτη