Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη εκτάκτως - Τι συνέβη

Η μακροσκελής ανακοίνωση - "Ένας εμβολιασμένος κατά το ήμισυ μουσικός..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη εκτάκτως - Τι συνέβη

Δεν είναι το τυχερό τους! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνουν συναυλία! Πριν από λίγο καιρό δεν εμφανίστηκαν εκτάκτως πάλι στην Κύπρο λόγω της μεγάλης φωτιάς που είχε ξεσπάσει ενώ σήμερα το κοινό που ήταν να τους απολαύσει για ένα διήμερο....δεν!

Ο λόγος;

Όπως ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από τα social media του υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα των μουσικών άρα για λόγους ασφαλείας μετέφεραν την συναυλία τον Αύγουστο. Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή του ο μουσικός είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου αλλά δυστυχώς...

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλη Χατζηγιάννη συναυλία

«Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

«Τα νέα μέτρα αποτελούν μια κάποια αρχή για την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά δεν παύουν να έχουν ακόμα πολλά αδιευκρίνιστα σημεία ως προς την εφαρμογή τους. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό το ότι για πρώτη φορά μας δίδονται εγκαίρως κάποιες οδηγίες για το πώς θα δουλέψουμε. Ωστόσο, μιλάμε πάλι για περιορισμό κοινού και πληροτήτων άρα εξακολουθούμε να είμαστε πληττόμενες επιχειρήσεις, όποιο μοντέλο κι αν επιλέξει ο κάθε παραγωγός» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Θεατρικές Σκηνές», Πάνος Κατσαρίδης, στο ethnos.gr.

«Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι από τα προηγούμενα μέτρα με εξαίρεση τη δυνατότητα που δίνει σε παραγωγούς να κάνουν παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους με ποσοστό 85% σε πληρότητα σε όλους τους υπαίθριους χώρους ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα. Αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα κάποιος παραγωγός θα επιλέξει γιατί οι περισσότεροι από μας, για να μην πω όλοι, θα προχωρήσουν με το μικτό σύστημα που δεν αφήνει εκτός θεάματος κανέναν. Ούτως ή άλλως το ποσοστό του εμβολιασμού στη χώρα μας δεν επιτρέπει μια τέτοια κίνηση αλλά αντιλαμβάνομαι ότι η χώρα μας συντονίζεται με ανάλογες κινήσεις που γίνονται στην Ευρώπη και στην Αμερική όπου προχωράνε σε διαχωρισμό του κόσμου» δηλώνει η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Κατερίνα Σταματάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσαρίδη, ωστόσο, τα θέατρα Παλλάς και ΗΒΗ που ανήκουν στις «Θεατρικές Σκηνές», όπως και με άλλους παραγωγούς ή ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, που ήρθαμε σε επικοινωνία, θα λειτουργήσουν ως αμιγείς χώροι για όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου από την πραγματοποίηση της παράστασης. «Είναι ο μόνος δρόμος. Μακάρι να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι Έλληνες γίνεται για να τελειώσει πια αυτός ο εφιάλτης» τονίζει.