ΗΠΑ: Ο Drake σε ραντεβού με καυτή μητέρα 17χρονου μπασκετμπολίστα

Φαίνεται πως είναι ερωτευμένος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΗΠΑ: Ο Drake σε ραντεβού με καυτή μητέρα 17χρονου μπασκετμπολίστα

Ο Καναδός σταρ Drake φαίνεται πως την "πάτησε" καθώς είναι τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια του σχολικού μπάσκετ των ΗΠΑ. Ερωτευμένη δηλώνει με τη νέα της σχέση και η πρώην σύντροφος του Drake η οποία δεν θα μπορούσε να μην ήταν η Rihanna.

Η αλήθεια είναι πως έχει προκληθεί χαμός ύστερα από τις φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα από το τελευταίο ραντεβού του Drake.

Ο Drake εθεάθη σε εικόνες ελικοπτέρου να γευματίζει με την καυτή Γιοχάνα Λέια στο άδειο γήπεδο των Ντότζερς, στο Λός Άντζελες με την 40χρονη καλλονή, η οποία είναι μητέρα ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια του σχολικού μπάσκετ.

Ο λόγος είναι για τον 17χρονο Αμάρι Μπέιλι ο οποίος αγωνίζεται στο Sierra Canyon μαζί με τον γιο του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι και έχει δεσμευτεί να πάει στο UCLA όταν με το καλό αποφοιτήσει.

Ο Drake είχε εμφανιστεί πρόσφατα σε αγώνα της ομάδας μαζί με τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, με τον λόγο να φαίνεται πως είναι συγκεκριμένος.

Εμείς πάντως σας έχουμε την σύντροφό του εδώ, δείτε παρακάτω:

Ποιος είναι ο Drake;

  • Ο Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1986 στο Τορόντο του Καναδά. Είναι μουσικός, συνθέτης, ράπερ και ηθοποιός.
  • Γιος ενός Αφροαμερικανού ντράμερ και μίας Καναδοεβραίας καθηγήτριας, η οικογένεια του Drake δεν ήταν σε καμία περίπτωση πλούσια, αλλά ούτε ανήκε σε κάποια κοινωνική τάξη που αγωνίζεται για την επιβίωση. Ο ίδιος δεν τασσόταν υπέρ κάποιας συγκεκριμένης κοινωνικο-πολιτικής προσέγγισης, ούτε πέρασε τα νεανικά του χρόνια με παράνομες δραστηριότητες ή καταχρήσεις.
  • Ίσως για τα παραπάνω να τράβηξε και την παγκόσμια προσοχή τόσο φυσικά. Μετά το τρίτο του mixtape So Far Gone, κάθε μεγάλη δισκογραφική ήθελε να τον έχει στην ομάδα της. Η εταιρία του Lil Wayne επικράτησε, και ανέδειξε τον Drake στον επιτυχημένο καλλιτέχνη που είναι σήμερα.
  • Όπως κάθε ράπερ που σέβεται τον εαυτό του, ο Drake πρωταγωνίστησε κατά καιρούς σε διάφορα beef της μουσικής βιομηχανίας. Από τον Chris Brown και τον Meek Mill, μέχρι τους Joe Budden, Kendrick Lamar και Jay-Z, ο γνωστός ράπερ ήρθε σε ρήξη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.
  • O Drake δημιούργησε το πρώτο του άλμπουμ με την βοήθεια στούντιο, το ''Thank Me Later'' το 2010, το οποίο έγινε 1# στο Bilboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πάρα πολύ σύντομα αναδείχτηκε πλατινένιο από τον δισκογραφική βιομαχανία της Αμερικής (RIAA).Ύστερα, το 2011 το ''Take Care'' και το 2013 το ''Nothing Was The Same'', το δεύτερο από τα δύο του χάρισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ ραπ. Κυκλοφόρησε το τέταρτό του άλμπουμ ''Views'' το 2016.
  • Ασχολείται με την μουσική και ως παραγωγός με το ψευδώνυμο Champagne Papi .Επίσης έχει και δική του σειρά ρούχων, δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο Beats Radio 1, συνεργασίες με την Apple Music και χορηγία από την εταιρία ρουχισμού Jordan και είναι πρεσβευτής και υποστηρικτής των Τορόντο Ράπτορς.