Τρυφερές στιγμές για τον Πάρι Σκαρτσολιά και την Βιργινία Δικαιούλια - Η πρώτη τους φωτογραφία στα social media

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρυφερές στιγμές για τον Πάρι Σκαρτσολιά και την Βιργινία Δικαιούλια - Η πρώτη τους φωτογραφία στα social media

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Πάρις Σκαρτσολίας και η Βιργινία Δικαιούλια, με το ζευγάρι να αναρτά την πρώτη τους φωτογραφία.

Ο ηθοποιός και η πρώην παίκτρια του Survivor διατηρούν σχέση τους τελευταίους μήνες ενώ πριν μερικές μέρες έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην θεατρική παράσταση, «Ναπολεοντία», στην οποία πρωταγωνιστεί η Κερασία Σαμαρά, η τηλεοπτική μητέρα του Πάρη Σκαρτσολιά στο «Καφέ της Χαράς».

Το ζευγάρι μάλιστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βιργίνας και του Πάρι

 Τρυφερές στιγμές για τον Πάρη Σκαρτσολιά και την Βιργινία Δικαιούλια

Οι φήμες που ήθελαν τον Πάρι Σκαρτσολιά σε σχέση με την Έφη Ρασσιά

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή αναφορικά με το Καφέ της Χαράς που έριξε οριστικά αυλαία, πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο νεαρος ηθοποιός ειπε χαρακτηριστικά: «Όταν τελείωσε το Καφέ της Χαράς δεν ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ίσα ίσα που έλεγα ότι είναι από τα τελευταία επαγγέλματα που θα ασχοληθώ ποτέ. Αυτή η κούραση μου είχε μείνει στην μνήμη σαν κάτι αρνητικό».

Αναφορικά με τις σχέσεις που του χρεώνουν με συμπρωταγωνίστριές του ανέφερε: «Το περιμέναμε με την Έφη Ρασσιά ότι θα λένε πως έχουμε σχέση. Καμία σχέση όμως. Δεν λέω ποτέ αν έχω σχέση ή όχι, αλλά είμαι καλά αυτή την περίοδο. Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω σχέση και να μου χρεώνουν ότι τα έχω με συμπρωταγωνίστριές μου. Το αντιμετωπίζουμε πάντα με ψυχραιμία».

Πάρης Σκαρτσολιάς για Έφη Ρασσιά

Η εμπλοκή του Πάρι Σκαρτσολιά με τα ναρκωτικά

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τον Μανωλάκη από το Καφέ της χαράς, κατά κόσμο Πάρη Σκαρτσολιά, να είναι εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες.

Ο ίδιος μίλησε σε γνωστό περιοδικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Γράφτηκαν φοβερά πράγματα! Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και αντριχιαστικές λεπτομέρειες!

Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά, από εκεί και πέρα, διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς”.

O 23χρονος, αναφέρθηκε πως το πήρε η οικογένειά του, λέγοντας: “Θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμώτο που λένε. Στενοχωρήθηκαν!”