Εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

Μια πολύ δύσκολη και αγχωτική περίοδο αντιμετώπισε η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, συγκεκριμένα, έπαθε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ωστόσο, μια εβδομάδα μετά, η ίδια είναι καλύτερα και γύρισε στο σπίτι της.

Η Χριστίνα θέλησε φυσικά να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μερικά Instastories από το σπίτι της.

Το Instastory της Χριστίνας Κεφαλά για την αποκάλυψη της υγείας της

Εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

«Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να...»

Η Χριστίνα λίγο νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Live News» τόσο για τα συμπτώματα που έχει όσο και για τον εμβολιασμό.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την acun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουν θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες για αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά την γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη.

Την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι έχω δέκατα αλλά δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι 39,5 έφτασα και δεν έπεφτε και μου δημιούργησε θέμα όλο αυτό. Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο αλλά καλύτερα να το κάνουμε γιατί είναι πολύ δύσκολα να περνάς κορωνοιό. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε όλο αυτό, ειδικά αν το περνάς με βαριά μορφή υποφέρεις, καταρρέει ο οργανισμός.

Ένιωσα το σώμα μου και τα κόκκαλα μου να υποφέρουν, ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γυρίσει σε πνευμονία θα είναι ότι χειρότερο. Ας προτρέψουμε όσο μπορούμε για το εμβόλιο και οι γιατροί εδώ είναι υπέρ του εμβολίου και εγώ το φοβόμουν αλλά είναι για καλό».