«Χαζομπαμπάς» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Τα παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο του

Η Λένα Δροσάκη τους απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χαζομπαμπάς» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Τα παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο του

Σε μια διαφορετική καθημερινότητα έχουν μπει εδώ και μερικούς μήνες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, μιας και έχουν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, τον οποίο βάφτισαν πριν μερικές μέρες.

Οι δύο ηθοποιοί μιας και λόγω καλοκαιριού δεν έχουν τόσες επαγγελματιλες υποχρεώσεις, προσπαθούν να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί με τον μικρό τους.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και πήγαν για μπάνιο στην θάλασσα. Η Λένα Δροσάκη φυσικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί από το να απαναθατίσει τον αγαπημένο της με τον γιο τους, όσο παίζανε στην θάλασσα.

Η τρυφερή φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης τα παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο του

Έτσι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός ο άλλος» και αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Είναι πολύ αστείο. Είμαι πάνω στη σκηνή με την Άννα Βίσση και έχω ξεκινήσει να πίνω. Και της έκανε εντύπωση, γιατί εγώ γενικά δεν πίνω. Είχα πιει τρία ποτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αχνοφαινόταν η κοιλίτσα της.

Το είχα στήσει όλο το κόλπο με έναν καλό φίλο και συνεργάτη της Άννας. Ανεβαίνω στη σκηνή και όλες οι εκφράσεις της Λένας ήταν καταπληκτικές. Δεν το περίμενε. Ίσως το περίμενε σε κάποια άλλη στιγμή μας. Εγώ, λοιπόν, αποφάσισα την Ημέρα των Ερωτευμένων να της κάνω πρόταση γάμου. Πέρυσι τέτοιο καιρό. Εγώ έχω την εξωστρέφεια και την ανάγκη να ξορκίζω με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε κακό γίνονταν από μικρός στη ζωή μου».

«Τη βάπτιση του μικρού τη βλέπω προς το καλοκαίρι. Εξάλλου, ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα!», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που προηγουμένως μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του.