Χριστίνα Παπαδέλη: Σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα - Δείτε τι φόρεσε

Από το καλό στο καλύτερο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Παπαδέλη: Σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα - Δείτε τι φόρεσε

Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι ολοένα και πιο κοντά χάρη στους εμβολιασμούς, για αυτό και ο Χρήστος Μάστορας ξεκίνησε ξανά τις συναυλίες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του αλλά και την παρότρυνση του να εμβιολιαστούν όλοι οι πολίτες, έπιασε ξανά το μικρόφωνο και τραγούδησε μπροστά σε κόσμο.

Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η Χριστίνα Παπαδέλη, η οποία έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον Χρήστο Μάστορας μερικές μέρες πριν στην βάφτιση της κόρης του Λεύτερη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

“Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω αν μου έχει ξυπνήσει το πατρικό ένστικτο, σίγουρα, όμως, μου ξύπνησε το ένστικτο του νονού”, είχε δηλώσει ο Χρήστος Μάστορας αποφεύγοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly, στο μεταξύ, βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και στην συναυλία του τραγουδιστή και απαθανάτισε την Χριστίνα Παπαδέλη, με αρκετά ιδιαίτερο φόρεμα, ίσως όχι τόσο κατάλληλο για μια συναυλία.

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Παπαδέλη από την συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Χριστίνα Παπαδέλη σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα φώτο

Χριστίνα Παπαδέλη σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Φιλήθηκαν στο στόμα Χρήστος Μάστορας - Νατάσα Θεοδωρίδου στα φετινά MAD VMA

Ο κακός χαμός έγινε στα Mad Video Music Awards και μία από τις στιγμές που χωρίς αμφιβολία ξεχώρισε, ήταν και το φιλί που έδωσαν στο στόμα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μάστορας μετά την κοινή εμφάνισή τους στη σκηνή.

Τα βραβεία προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του Mega και η βραδιά ήταν χωρίς αμφιβολία αφιερωμένη στη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία πήρε και το τιμητικό βραβείο Music Icon για την προσφορά της στην μουσική, με τις κόρες της να είναι αυτές που έκαναν την απονομή.

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία «Έλα που φοβάμαι», μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και στο τέλος οι δύο φίλοι έδωσαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα το οποίο εννοείται πως έγινε viral.

Δείτε το φιλί μετά το 5ο λεπτό του βίντεο!