Νατάσα Θεοδωρίδου: Βούρκωσε στη σκηνή των Mad VMA

Μεγάλη συγκίνηση στη βράβευση από τις κόρες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Βούρκωσε στη σκηνή των Mad VMA

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν η τραγουδίστρια που έλαβε το τιμητικό βραβείο Music Icon στα Mad VMA για την προσφορά της στη μουσική και μάλιστα, αυτές που της το απένειμαν δεν ήταν άλλες από τις κόρες της, Χριστιάνα και Αντριάνα, ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως θα της το δώσει η Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και από την πρώτη κιόλας στιγμής βούρκωσε με την αγκαλιά που πήρε τις κόρες της και με τα υπέροχα λόγια που είπαν για εκείνη.

Η συγκίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Mad VMA

Με γοητευτικό συνοδό στη Μύκονο η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Χριστιάνα, η οποία είχε γενέθλια πριν από λίγους μήνες, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική και μέσα από το instagram έχουμε δει κάποια έργα της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την pop art τέχνη, και μάλιστα σκοπεύει να τα εκθέσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χριστιάνα Μπέτα μαζί με τον γοητευτικό φίλο της Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Χριστιάνα Μπέτα Μύκονος

Ποιος είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Είναι γοητευτικός , σπουδάζει νομική και είναι pr man στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας. Ο λόγος για τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο που ταξίδεψε στο Μιλάνο για να παρευρεθεί στο πάρτι για τον εορτασμό των 25χρόνων DSquared 2. Ο Ανέστης τους γνωρίζει από το καλοκαίρι που παραθέριζαν στη Μύκονο και η συμπάθεια ήταν αμοιβαία. Μάλιστα οι διάσημοι σχεδιαστές τον εκτιμούν πολύ!

Ο νεαρός καλλονός συναντήθηκε και με την διεθνούς φήμης Ιταλίδα ηθοποιό Denise Capezza που κάνει θραύση στο Netfilx. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη με την Ελλάδα και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος την κάλεσε στο καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ανέστης Ευαγγελόπουλος