Τρομερά αλλαγμένη η Στέλλα Γεωργιάδου - Δείτε πώς είναι σήμερα η star των 90's

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρομερά αλλαγμένη η Στέλλα Γεωργιάδου - Δείτε πώς είναι σήμερα η star των 90's

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει πολύ στη δεκαετία του 90' και όχι άδικα, αφού τα κομμάτια της γίνονταν τεράστιες επιτυχίες. Μάλιστα, πολλά από αυτά ακούγονται μέχρι και σήμερα στα κέντρα διασκέδασης.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία πιο ήρεμη ζωή. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, ήταν μία συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, κατά την περσινή καραντίνα.

Έτσι είναι σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου

Αυτές τις μέρες, η Στέλλα Γεωργιάδου βρίσκεται στην Σύρο, όπου πραγματοποιεί γυρίσματα για ένα κυπριακό ταξιδιωτικό κανάλι. Η τραγουδίστρια, επιλέχθηκε μαζί με άλλους Κύπριου celebrities για να διαφημίσει τα ελληνικά νησιά.

Όπως θα δείτε και από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, η Στέλλα Γεωργιάδου είναι πολύ αλλαγμένη. Πλέον είναι ξανθιά και πολύ διαφορετική από αυτό που θυμόμαστε από τα 90's.

Στέλλα Γεωργιάδου πώς είναι σήμερα

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στέλλα Γεωργιάδου

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Καταγόμενη από μουσική οικογένεια και από γονείς δασκάλους οδηγείται από πολύ μικρή στο να μάθει μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι στο οποίο είχε ιδιαίτερη κλίση.

Πρωτοεμφανίστηκε σε κοινό όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού, σαν σολίστ της χορωδίας του. Αργότερα στο Λύκειο έγινε μέλος τοπικού συγκροτήματος λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος μουσικών εκδηλώσεων.

Στέλλα Γεωργιάδου βιογραφικό

Μέχρι τότε, ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αυτές της οι δραστηριότητες θα έκαναν κάποτε το τραγούδι μοναδική της ασχολία. Προετοιμαζόταν λοιπόν να ακολουθήσει τη δουλειά των γονιών της - δασκάλα- μέχρι που εντελώς τυχαία της έγινε η πρόταση να 'ρθει στην Αθήνα, να τραγουδήσει επαγγελματικά. Ακολουθώντας το ένστικτο της και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας της, δέχεται την πρόταση και δεν αντιστέκεται στην πρόκληση μιας δύσκολης πορείας.

Η ίδια είχε πει σχετικά: «Χρειάστηκε να παλέψω 6 χρόνια για να γίνω γνωστή. Έπρεπε να αποκτήσω την εμπειρία πρώτα και σιγά σιγά έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και τους χρωστάω πολλά ευχαριστώ” είπε με ευγνωμοσύνη η Στέλλα Γεωργιάδου. Ποιος όμως ήταν εκείνος που την έπεισε να ασχοληθεί με το τραγούδι; “H μαμά μου ήταν μουσικός. Εκείνη ήταν που με πήγε πρώτη στο ωδείο, μου έμαθε πρώτη τις νότες. Υπήρχε στο αίμα μας να τραγουδάμε».