Δημήτρης Σκουλός: Η νέα φωτογραφία της κόρης του μέσα από το μαιευτήριο

Ξετρελαμένος με την γέννηση της κόρης του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Η νέα φωτογραφία της κόρης του μέσα από το μαιευτήριο

Ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία νέα φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του μέσα από το μαιευτήριο, χωρίς να μπορεί κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Ο φωτογράφος, ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής του και αστειεύεται λέγοντας πως μοιάζει πιο πολύ με τη μαμά της. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν μπορεί να ξεκολλήσει στιγμή από τις γυναίκες του και δεν το κρύβει και στα social media.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού με την κόρη του

«Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζέλα, αλλά και στο πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

 Δημήτρης Σκουλός για δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευλογημένος. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Συγκινήθηκα γιατί το θέλαμε πολύ καιρό. Και το θέλαμε πολύ καιρό γιατί θέλαμε ένα αδερφάκι για την κόρη μας».

Σναφορικά με το πώς είπαν στην κόρη τους ότι θα έχει ένα αδερφάκι δήλωσε: «Της δείξαμε το τεστ και της εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό θα έχει αδερφάκι. Το πήρε πάρα πολύ ωραία. Και μάλιστα, μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της».