Κωνσταντίνος Δρούλιας: Αποκαλύπτει τα συμπτώματα που έχει από τον κορωνοϊό μετά τον πλήρη εμβολιασμό του

Νόσησε ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Δρούλιας: Αποκαλύπτει τα συμπτώματα που έχει από τον κορωνοϊό μετά τον πλήρη εμβολιασμό του

Στην εκπομπή ALPHA Παντού μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος ενώ είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, νόσησε από κορωνοϊό.

O τραγουδιστής εξήγησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA πως έχει κάποια συμπτώματα αλλά σε κάθε περίπτωση, περνάει ελαφρά την ασθένεια.

Τα συμπτώματα που είχε από τον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Δρούλιας

«Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, ίσα ίσα παρακινώ τους νέους να κάνουν το εμβόλιο. Εμβολιάστηκα νωρίτερα γιατί είμαι κάτοικος νησιού. Ο κορωνοϊός και η μετάλλαξή του, κολλάει και τους εμβολιασμένους. Σας το λέω εγώ που έχω νοσήσει και έχω συμπτώματα.

Το περνάω ελαφρά, με την έννοια ότι δεν μπήκα στην εντατική. Βέβαια είμαι 30 χρονών. Έκανε ένα 38,5, πόνο στα κόκαλα, είχα λίγο καταρροή, πονόλαιμο, αυτά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχει αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για την εστίαση.

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τους Droulias Brothers

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος "Droulias brothers" και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι. Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά!

Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης Καρράς και έχουν αφιερώσει και μαντινάδα στην Άννα Βίσση! Πλέον τα 2 αδέλφια ήταν παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης Survival Secret, φορώντας την πράσινη φανέλα των Αετών!