Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η τηλεόραση για μένα ήταν ένα πέρασμα»

Η απόφασή της να μείνει μακριά από το τηλεοπτικό πεδίο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η τηλεόραση για μένα ήταν ένα πέρασμα»

Δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Not έκανε το πρωί της Τρίτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα διάστημα.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της εκπομπής που έκανε στο Open, «Γράμμα για σένα», ξεκαθάρισε πως πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα αφού και οι συνθήκες της πανδημίας δεν επέτρεπαν την πραγματοποίηση του δικού της πρότζεκτ.

Πλέον, ασχολείται με τρόπους αυτοβελτίωσης, ενώ έχει ήδη γράψει το δικό της βιβλίο πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Δεν είναι αυτοσκοπός να κάνεις τηλεόραση, η τηλεόραση για εμένα ήταν ένα πέρασμα. Ένα πολύ δημιουργικό και ουσιαστικό πέρασμα, ίσως ήταν ένας τρόπος για να αποκτήσω σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους και να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα.

Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ, γι αυτό κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω φίλους στη ζωή μου που δεν έφυγαν ποτέ. Για εμένα η τηλεόραση ήταν ένας αυτοκαθορισμός δημιουργικός, κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί εγώ δημιούργησα ένα δικό μου concept το οποίο παρέμεινε 14 χρόνια πρώτη γραμμή.

Η αγάπη του κόσμου μου λείπει, αλλά τη εισπράττω από τα social media. Δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, πραγματικά. Θέλω να κάνω καινούρια πράγματα κάθε φορά και δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης, μπορώ να προσφέρω πολλά και ο κόσμος έχει ανάγκη και να προχωρήσει τη ζωή του. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το “Πάμε πακέτο”»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από ένα κανάλι για να παρουσιάσει ξανά το Πάμε Πακέτο.

Η παρουσιάστρια είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό πως θα της φαινόταν περίεργο να δει ένα άλλο πρόσωπο να παρουσιάζει την εκπομπή, στην οποία έχει βάλει τη σφραγίδα της.

«Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το “Πάμε πακέτο”. Δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω, το “Πακέτο” έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Είμαι ευτυχής που έκανα αυτή την εκπομπή, με τον τρόπο αυτό που έγινε και την απόδοση που είχε συναισθηματικά και αξιολογικά στη συνείδηση των ανθρώπων, νιώθω πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Αν θα έκανα κάτι άλλο θα ήθελα να ήταν τελείως διαφορετικό», είπε και συνέχισε:

«Στο μέτρο που θα ήμουν χρήσιμο στον κόσμο να του μεταφέρων πληροφορίες και γνώση και θα τον βοηθούσα να κάνω τη ζωή του καλύτερη, θα με ενδιέφερε να το κάνω».