"Φωτιά" η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το λευκό μαγιό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες από παραλία της Πάρου

Οικογενειακές διακοπές λίγο μετά το τέλος του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έσπαγε το ένα ρεκόρ σεζόν σε τηλεθέαση πίσω από το άλλο, έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει λίγες μέρες ανάπαυλας. Μόλις έριξε αυλαία το “Happy Day” στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έγιναν ξανά έφηβοι και ακολούθησαν την σχολική συνήθεια που επιβάλλει μπουγέλο στο τέλος της χρονιάς.

Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Γιώργος Σατσίδης και Όλγα Λαφαζάνη έδειξαν έμπρακτα πως η καλή χημεία και το εύθυμο κλίμα δεν τελειώνει μόλις σβήνουν οι κάμερες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Έτσι τα έδωσαν όλα στη «μάχη» μετά το τέλος της εκπομπής. Και στη συνέχεια... διακοπές, μετά από μία χρονιά που ξεκίνησε νωρίς, με τη Σταματίνα να μαζεύει αμέσως τις αποσκευές της, να παίρνει αγκαλιά τις κόρες της Νάγια και Μαίρη και τον γιο της Γιάννη-Εφραίμ, ταξιδεύοντας στην αγαπημένη της Πάρο. Εκεί περνάει, άλλωστε, κάθε χρόνο τα καλοκαίρια της, με το YOU να τη συναντάει στην αγαπημένη της παραλία, τη Μικρή Σάντα Μαρία. «Είμαστε ήδη σε mood διακοπών», δήλωσε η ίδια λίγο πριν από την αναχώρησή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» της Ελένης Τσολάκη, για να συμπληρώσει:

«Ο Θέμης θα πηγαινοέρχεται και μετά τον Αύγουστο θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές».

Χαλαρές στιγμές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή περιοδικό YOU

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό

Αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις

Πολλά έχουν ακουστεί για την κατάσταση που θα επικρατήσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Alpha, με την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου και το ενδεχόμενο μετακίνησης του Happy Day σε πιο πρωινή ώρα. Τελικά ο κύβος ερρίφθη και φαίνεται πως οι δύο παρουσιάστριες κατάφεραν να βρουν λύση, με την εκπομπή της Σταματίνας να μετακινείται στις 7:45, ακριβώς «απέναντι» απ' την εκπομπή που θα αναλάβει στο MEGA η Ελεονώρα Μελέτη. Αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν αρχικά αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο, φαίνεται πως έβαλε νερό στο κρασί της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Όπως διαβεβαίωσε εκείνη πάντως, πριν φύγει για τις διακοπές της, συνεχίζει κανονικά για ακόμη 1+1 χρόνο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα με 1,5 ευρώ