Happy Day: Η Σταματίνα και οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν με μαγιό

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Η Σταματίνα και οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν με μαγιό

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με το πιο ευχάριστο κλείσιμο για την εκπομπή Happy Day, με τη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν μπουγέλο έξω από το πλατό. (Δείτε εδώ συνεργάτη της να αδειάζει γνωστή παρουσιάστρια)

Μπορεί να ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά οι ίδιοι το διασκέδασαν πάρα πολύ και με πολύ όμορφο τρόπο. Η Σταματίνα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει ακόμη και τους συνεργάτες της αλλά και το κοινό της για την όλη στήριξη.

«Ευχαρίστησα έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής και αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Και είμαι από τους ανθρώπους που το ξέρουν γιατί πριν γίνω κεντρική παρουσιάστρια έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτρια μας, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορωνοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή σας στη ζώνη προβολής μας. Και αυτό είναι το μεγάλο μας παράσημο. Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκίνησε… το μπουγέλο.

Βέβαια, μετά το μπουγέλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιο βρεγμένη από ποτέ, πήρε ξανά το μικρόφωνο και είπε: «Εύχομαι πραγματικά να βρείτε κι εσείς την ευκαιρία να το διασκεδάσετε όπως εμείς γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε πολύ, να περάσετε όμορφα».

Κλείνοντας με αυτές τις εικόνες η εκπομπή του Happy Day μόνο γέλιο και ξεγνοιασιά μας χάρισε!

Μπορεί η εκπομπή Happy Day στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ρίχνει αυλαία σήμερα, όμως, τα παράπονα δεν έλειψαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο studio τον Γιώργο Σατσίδη και δεν παρέλειψε να του την «πει» στον αέρα της εκπομπής.

«Γιώργο Σατσίδη, καλωσήρθες, επιτέλους! Πώς και ήρθες από εδώ; Σου έχουμε απευθύνει πρόσκληση εδώ και δύο μήνες που έχεις επιστρέψει στην Ελλάδα για να έρθεις από εδώ να τα πούμε ζωντανά κι όλο είχες δουλειές», του είπε χαρακτηριστικά με εκείνον να απαντά:

«Ναι, είχα πολλές δουλειές, αυτή είναι η αλήθεια»!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα, το σχόλιο της Σταματίνας στον Γιώργο Σατσίδη: