Αποκλειστικές φωτογραφίες: Τρυφερές στιγμές για πρώην παίκτες του House of fame

Ερωτευμένοι όσο δεν πάει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Τρυφερές στιγμές για πρώην παίκτες του House of fame

Το νεαρό ζευγάρι το γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ "House of fame".

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα δεν άργησαν να ερωτευτούν και να γίνουν ζευγάρι από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του παιχνιδιού παρόλο που αρκετοί μέσα στο παιχνίδι είχαν πει πολλά για την σχέση τους. Και οι δύο πλέον είναι στα καλύτερά τους και περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε στιγμές από τον νικητή του House of fame με την κοπέλα του στο κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται πως έχουν κρατήσει επαφές και με τους πρώην συμπαίκτες τους τον Άρη και την Βένια όπου απόλαυσαν όλοι μαζί της βόλτα τους.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες:

Έξοδος για το ζευγάρι
Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η αγαπημένη του Μαριάννα Κάρα
Σε έξοδο το ζευγάρι
Χέρι χέρι το ζευγάρι

Οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιγκα για τη σχέση του με τη Μαριάννα

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του House of Fame και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριάννα μετά το παιχνίδι.

Οι δυο τους έδεσαν από την πρώτη στιγμή και όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν το δεσμό τους και εκτός παιχνιδιού.

«Δήλωσα συμμετοχή στο House of Fame σε μια στιγμή απόγνωσης, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω με τη ζωή μου. Ήθελα τόσο να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαιρία.

To κλικ με τη Μαριάννα έγινε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν στο δωμάτιο που περιμέναμε πριν μπούμε στο σπίτι. Και έβλεπα τα μάτια της πίσω από τη μάσκα. Και λέω “ώπα, μπλέξαμε”. Είμαστε μικροί σε ηλικία. Είμαστε 22 χρονών. Αλλά ήταν πολύ ώριμη και πολύ σταθερή στις απόψεις της.

Η σχέση μας έξω από το παιχνίδι είναι πιο έντονη μπορώ να πω. Τώρα που είμαστε μόνοι μας έχουμε το σπίτι μας, τον ελεύθερο μας χρόνο, περνάμε πιο ωραία.

Ο κόσμος που μου μιλάει στον δρόμο είναι ευλογία. Εμένα με αγγίζει πάρα πού αυτό, αλλά είναι και λίγο αμήχανο, γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ ντροπαλός σαν χαρακτήρας» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.