Σμαράγδα Καρύδη: Τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Θοδωρή Αθερίδη

Ημίγυμνος σε ταβέρνα ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Σμαράγδα Καρύδη: Τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Θοδωρή Αθερίδη

Και ναι μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Celebrity Game Night» η Σμαράγδα Καρύδη αλλά και ο σύντροφός ξεκίνησαν επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να κάνει μια απόδραση και να απολαύσει τις διακοπές του σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος.

Έτσι, η Σμαράγδα Καρύδη χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία που βρίσκεται ποσταρε ένα βίντεο με τον Θοδωρή Αθερίδη για τους followers της. Η όμορφη ηθοποιός απαθανάτισε τον Θοδωρή Αθερίδη δίπλα στην θάλασσα την ώρα που έδυε ο ήλιος. Και οι δύο φαίνεται πως απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της στο Instagram:

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη στο After Dark

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».