Ηλίας Μπόγδανος: Η νέα ανάρτηση για την υγεία του μετά την αποκάλυψη πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

Παραμένει ακόμα σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Μπόγδανος: Η νέα ανάρτηση για την υγεία του μετά την αποκάλυψη πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

Σε καραντίνα στο σπίτι του παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος λίγες μέρες μετά το τέλος του Survivor 4, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο φιναλίστ του παιχνιδιού όπως φαίνεται δεν την γλύτωσε κι κόλλησε από τους συμπαίκτους του, μιας και πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν θετικοί στα ημιτελικά και τελικά του Survivor.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» είχε αναφέρει ο Ηλίας.

Ο ίδιος εδώ και μερικές μέρες λοιπόν βρίσκεται στο σπίτι του κλεισμένος, προκειμένου να γίνει καλά και να μην κολλήσει φυσικά κανέναν.

Συχνά πυκνά μέσα στην ημέρα μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και τα νεότερα της υγείας του, με τον ίδιο αυτή τη φορά να δημοσιεύει μια φωτογραφία όπου χαμογελά και γράφει χαρακτηριστικά: “Όλα θα πάνε καλά”!

Το instastory του Ηλία Μπόγδανου για την υγεία του

Ηλίας Μπόγδανος νέα ανάρτηση για τον κορωνοϊό

Στο μεταξύ, η σύντροφος του έσπασε την καραντίνα και διασκέδαζε σε μπαρ

Ο Ηλίας παραμένει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και πρώτη μέρα την πέρασε με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ενώ εχθές στο νέο βίντεο όπου ανέβασε στο Instagram εμφανίστηκε καταβεβλημένος.

Αφού ο ίδιος έμεινε στο σπίτι για να συνεχίσει κανονικά την καραντίνα η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου προληπτικά θα έπρεπε να μείνει και να συνεχίσει την καραντίνα. Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ότι έγινε καθώς η ίδια αποφάσισε να το ρίξει έξω με τους φίλους της δημοσιεύοντας και ένα instastory από την έξοδο της, το οποίο και διέγραψε μετά από λίγα λεπτά.

Το περιστατικό σχολίασε η εκπομπή Καλοκαίρι #not: