Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος

Μόλις λίγες μέρες μετά τον τελικό του Survivor 4

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μέχρι στιγμής έχει εμφανίσει ελαφρά συμπτώματα.

Ο φιναλίστ του Survivor 4 εξήγησε πως κόλλησε καθώς δεν έχει προλάβει να εμβολιαστεί λόγω της παρουσίας του στο παιχνίδι ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι ισχυρό το ανοσοποιητικό του.

H ανακοίνωση του Ηλία Μπόγδανου για τον κορωνοϊό

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η Χριστίνα Κεφαλά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νεότερα της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή καθώς διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πολύ βαριά. Όπως εξήγησε και η ίδια μέσα από την ανάρτηση που έκανε το σώμα της δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως αν και ο πυρετός έχει πέσει.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρυ. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω».

Χριστίνα Κεφαλά νοσοκομείο