Κλέλια Ρένεση: 6+1 διάσημες Ελληνίδες που την στήριξαν δημόσια μετά την ανάρτηση της

Η φωτογραφία της ηθοποιού που έγινε αμέσως viral και καταχειροκροτήθηκε από όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλέλια Ρένεση: 6+1 διάσημες Ελληνίδες που την στήριξαν δημόσια μετά την ανάρτηση της

Viral έγινε μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση που έκανε χθες, Τρίτη, η Κλέλια Ρένεση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία της όπου ποζάρει με την κόρη της, όταν εκείνη ήταν δυο μηνών. Το εν λόγω στιγμιότυπο το συνόδεψε με ένα κείμενο «γροθιά στο στομάχι», αναφορικά με την γυναικεία κακοποίηση και την πατριαρχία

Φυσικά, πολλές ήταν οι Ελληνίδες που έσπευσαν να της μεταφέρουν τα συγχαρητήρια τους για την απόφαση να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, με τις ίδιες να αναδημοσιεύουν την φωτογραφία της στα δικά τους social media.

Οι αναρτήσεις των διασήμων Ελληνίδων για την Κλέλια Ρένεση

Κλέλια Ρενέση Κατερίνα Καινούργιου

Κλέλια Ρενέση Μπάρκα

Κλέλια Ρενέση Δούκα

Κλέλια Ρενέση Ηλιάκη

Κλέλια Ρενέση Ναυπλιώτου

Κλέλια Ρενέση Πανταζή

Κλέλια Ρενέση Σκορδά

Ποια είναι όμως η Κλέλια Ρένεση που σόκαρε με την φωτογραφία της

H ταλαντούχα Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στη Ζάκυνθο στις 8 Φεβρουαρίου του 1982. Εκτός από ηθοποιός είναι στιχουργός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. Είναι ντόμπρα, δεν μασάει τα λόγια της και είναι ακομπλαξέριστη καθώς είναι της άποψης του σε όποιον αρέσω.

Η Κλέλια Ρένεση ξεκίνησε αρχικά σπουδές ιατρικής στην Ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος κάτι που μας αρέσει πολύ καθώς η γυναίκα το έχει και κερδίζει με το ταμπεραμέντο της αλλά και την ενσάρκωση και του πιο περίεργου ρόλου. Ο ρόλος της δε ως Καίτη Κίτσου στη “Μουρμούρα” δίνει ρέστα και είναι σαν να έχει γραφεί επάνω της sur mesure.

Το 2017 συμμετείχε στο μουσικό πρότζεκτ Ti.po.ta με τον Μάνου Τσάο, με τον οποίο συνδέεται από το 2015, με διάφορα τραγούδια και βίντεο κλιπ. Στο πλαίσιο των Ti.po.ta συμμετείχε και στο τραγούδι με τίτλο «Anatoli/Ανατολή», μαζί με το γνωστό τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα. Αίσθηση είχε δημιουργηθεί και όταν εμφανίστηκε να κολυμπά ολόγυμνη στο κλιπ του τραγουδιού των Ti.po.ta «Moonlight Avenue».

Κλέλια Ρένεση βιογραφικό

Στις 18 Μαΐου 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της Κοραλία. Η ίδια μάλιστα είχε γράψει τα εξής:«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμογελά. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».

Η Κλέλια Ρένεση, μετά από σωρεία δημοσιευμάτων που είχαν κυκλοφορήσει για τη σχέση της με τον διάσημο Γάλλο μουσικό και τραγουδιστή Μάνου Τσάο, την εγκυμοσύνη και το παιδί που απέκτησε, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκάλυψε το 2019 πως το παιδί της δεν είναι του Τσάο, με τον οποίο τονίζει ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.