Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάββας Πούμπουρας: «Αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που το κάνει»

«Έχει παραγίνει η συζήτηση»

Σάββας Πούμπουρας: «Αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που το κάνει»
News 14.07.2021 11:49
Από Ίρις Βίλα

Στον αέρα της εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ήταν σήμερα ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος εξέφρασε την δική του άποψη για το bullying.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά πως «Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι»

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπο του Σάββα Πούμπουρα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε «Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying».

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά «Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε “είσαι μαλ…ας που κάνεις bullying”; Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή παρακάτω:

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

O Σάββας Πούμπουρας συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε φυσικά και για τον γάμο του στις Σπέτσες με την Αρετή Θεοχαρίδη αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

“Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες.

Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα.

Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο o Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη - Βάφτισαν και την κόρη τους

Σάββας Πούμπουρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση του για τον θάνατο του Νάσου Κάτρη

Share