Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπάνια νυχτερινή έξοδος για Αρναούτογλου - Αντωνίου: Με καυτό μαύρο φόρεμα η Νάνσυ

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr

Σπάνια νυχτερινή έξοδος για Αρναούτογλου - Αντωνίου: Με καυτό μαύρο φόρεμα η Νάνσυ
News 14.07.2021 12:24
Από Ίρις Βίλα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σπάνια θα επιλέξει να κάνει κάποια νυχτερινή δημόσια εμφάνιση. Αυτή τη φορά όμως στο πλευρό του είχε την Νάνσυ Αντωνίου καθώς εκτός από συνεργάτες στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή είναι μαζί και στη ζωή κι απ' ότι φαίνεται και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε για λίγο «στην άκρη» τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πήγαν για να ακούσουν από κοντά τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο YTON.

Και οι δύο ήταν κομψά ντυμένοι ενώ όλο το βράδυ διασκέδαζαν με την παρέα τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly,gr τους εντόπισε και απαθανάτισε να φεύγουν μαζί χεράκι χεράκι.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω:

Νυχτερινή έξδος

Σπάνια νυχτερινή έξοδος για τον Αρναούτογλου

Έξοδος για την Νάνσυ και τον Γρηγόρη

Χέρι χέρι φεύγουν

Ερωτευμένο το ζευγάρι

Όλα τα ζευγάρια έχουν και τους τσακωμούς τους

Τσακώθηκαν στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου, συζητώντας το θέμα της συνεπιμέλειας των τέκνων. Ο παρουσιαστής τάχθηκε υπέρ, ενώ η σύντροφος του είχε αντιρρήσεις. Bέβαια, να πούμε πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Αρναούτογλου - Αντωνίου

«Η συνεπιμέλεια πέρασε με 156 ψήφους υπέρ και 20 κατά. Ζω για να μάθω ποιοι είναι οι 20 κατά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου να απαντά: «Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει την άποψή του».

Τότε, οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Μα δεν μπορεί 200.000 άνδρες να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους εδώ και 15 χρόνια. Θα έπρεπε να χειροκροτήσετε τώρα γι’ αυτό που συμβαίνει»

«Θα χειροκροτήσω όταν το κράτος θα μπει στη διαδικασία να ελέγχει σωστά όλες τις υποθέσεις. Εμένα η λέξη απλά συνεπιμέλεια δεν μου λέει κάτι, επειδή τα έχω ζήσει πάρα πολύ αυτά τα πράγματα, λέω ότι η λέξη από μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή είναι γνώμη μου» του απάντησε και ο Γρηγόρης είπε με έντονο ύφος:

«Τι λέτε τώρα; Έχετε καταλάβει ότι άνθρωποι δεν έχουν δει τα παιδιά τους 7-8 χρόνια; Δεν σου έχει συμβεί. Αυτό που λέει η Νάνσυ είναι θεωρητικό. Εννοείται ότι πρέπει να ελέγξουν ποιος είναι και τι είναι. Αυτά είναι δεδομένα. Δεδομένο δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι, ότι ο πατέρας να μπορεί να δει το παιδί του με το νόμο, όπως το βλέπει και η μάνα. Συνεπιμέλεια σημαίνει να έχεις τον ίδιο χρόνο, μην πετάγεσαι και λες ό,τι να ναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είδαν τα παιδιά τους. Πήγαιναν δικαστικά να δουν τα παιδιά τους και δεν τους τα κατέβαζαν»

Η Νάνσυ επέμεινε στην άποψή της: «Σου λέω ότι μια λέξη δεν αλλάζει κάτι. Για μένα παίζει ρόλο, όταν υπάρχουν προβλήματα να εξετάζονται οι δύο περιπτώσεις σωστά. Δεν είμαι υπέρ της μάνας. Δεν είναι αγώνας δρόμου για μένα»

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμενε: «Οι ίδιοι οι άνθρωποι να είναι σωστοί, να ξέρουμε ποιο είναι το καλό του παιδιού μας. Να αφήνουμε έξω τους εγωϊσμούς. Το παιδί δεν ήρθε ουναροκατέβατο, υπέστησαν βαρβαρότητα οι άνδρες. Μην λες σε μένα για τις γυναίκες Νάνσυ. Έχω κάνει τεράστιο αγώνα 20 χρόνια πριν για τις γυναίκες, όταν έλεγα πώς φερόντουσαν στα χωριά. Υπήρξε βαρβαρότητα για τους άνδρες, να μην μπορείς να δεις το παιδί σου. Σήμερα έπρεπε να γιορτάζει η πλάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος δεν χαίρεται με τη συνεπιμέλεια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The 2night Show: «Σάρωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην τελευταία εκπομπή του

Insta Poll: Θέλετε να δείτε και του χρόνου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το The 2night Show;

Share