Καλοκαίρι Not: Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα με την Ματίνα Παγώνη - «Ρε παιδιά, έλεος!»

«Είναι δυνατόν τώρα»; Άφωνη η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλοκαίρι Not: Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα με την Ματίνα Παγώνη - «Ρε παιδιά, έλεος!»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ματίνα Παγώνη συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αν τελικά θα συμμετέχει ή όχι στο DWTS.

Η γνωστή γιατρός και πρόεδρος μίλησε για το μέτωπο της πανδημίας αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό που άφησε άφωνους τόσο την Ελένη Τσολάκη όσο και τους συνεργάτες της ήταν η αποκάλυψη για το μουσικό χορευτικό σόου που πρόκειται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη για το DWTS

«Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε και ωραία από το σπίτι μας.

Είναι δυνατόν τώρα εγώ να αφήσω την ιατρική και την κλινική και να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για να ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα».

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.