Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη και αγουροξυπνημένη στην Άνδρο - Οι νέες φωτογραφίες στα social media

Μια κούκλα ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη και αγουροξυπνημένη στην Άνδρο - Οι νέες φωτογραφίες στα social media

Στην Άνδρο βρίσκεται τις μέρες αυτές η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο, προτού επιστρέψει στην δουλειά.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα μας κρατά ξανά καθημερινά συντροφιά, μέσα από την νέα της εκπομπή στο MEGA.

Μέχρι τότε, ωστόσο, η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της βρίσκεται στο όμορφο αυτό νησί απολαμβάνοντας τα μπάνια της -δείτε εδώ τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό-.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram δύο νέες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Φρέσκος χυμός πορτοκαλί ! Στην υγεία σας !! #eleni», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Θα καεί η Άνδρος - Το γλέντι που ετοιμάζει η οικογένεια Παντζόπουλου για την μικρή Μαρίνα

Όταν γιορτάζει το κοριτσάκι της, γιορτάζει όλη η Γη, χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα το τι είχε συμβεί πέρυσι τέτοια μέρα! Ό,τι και να πούμε για την αγάπη και την τρυφερότητα που δείχνει η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της θα είναι λίγο μπροστά στην πραγματικότητα, κάτι που ισχύει ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για τη νεότερη κυρία Παντζοπούλου, που γιορτάζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Η μικρή Μαρίνα, που ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε χρόνια και πέντε μήνες, έχει την τιμητική της κάθε χρονιά και γιορτάζει μαζί με τη μανούλα της στην παραλία. Με δεδομένο πως τα υπόλοιπα παιδιά της παρουσιάστριας έχουν μεγαλώσει και πλέον αποζητούν λιγότερο συχνά τη μητρική αγκαλιά, ενώ η Μαρίνα ακόμα είναι στα... ντουζένια της, η Ελένη Μενεγάκη δεν χάνει ευκαιρία να την περιποιηθεί, ετοιμάζοντας κάθε χρόνο ένα μεγάλο τραπέζι για χάρη της.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ακόμα περισσότερο τώρα, που η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και χαίρεται κάθε στιγμή, μέχρι τουλάχιστον να την τραβήξουν πίσω οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.