Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με animal print μαγιό πάνω σε φουσκωτό - Αναλογίες που «χαζεύουν»

Είναι στα καλύτερα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με animal print μαγιό πάνω σε φουσκωτό - Αναλογίες που «χαζεύουν»

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζει πυρετωδώς την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA, ωστόσο αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται τις μέρες αυτές στην αγαπημένη τους Άνδρο, μαζί με την Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένεια τους.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται από την καθημερινότητα της φωτογραφίες και στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει με έναν animal print μαγιό, με τις αναλογίες της να είναι απλά αξιοζήλευτες.

Οι δύο νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

 Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία με μαγιό

 Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία με μαγιό 2

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τη νέα της εκπομπή στο Mega

Μπορεί να βγαίνει και να τα πίνει που και που - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - αλλά κατά κύριο λόγο αυτή είναι μια πολύ πιεστική περίοδος για την Ελένη Μενεγάκη! Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποφάσισε να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Mega.

Μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει ως προς τη σύσταση της εκπομπής της στο Mega, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά η επί χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή.

Παράλληλα η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που θα προβάλλεται και πάλι το μεσημέρι, δε θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά τον Σεπτέμβρη. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε μάλιστα από το Mega και το πρώτο teaser που μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Από χρυσάφι το πλατό της Μενεγάκη στο Mega

Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι για το deal που έκανε με τους ιθύνοντες του σταθμού. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…