Πάμε Δανάη: Τα δύο πρόσωπα που λένε «Αντίο» και η δημοσιογράφος που υπογράφει για τη νέα σεζόν

Τι θα δούμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Τα δύο πρόσωπα που λένε «Αντίο» και η δημοσιογράφος που υπογράφει για τη νέα σεζόν

Η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα έχει ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν. Στη ψυχαγωγική εκπομπή όπως γίνεται εξάλλου σχεδόν σε όλες θα υπάρχουν φυσικές αλλαγές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, δύο είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν καθώς και δύο οι οποίοι αποχωρούν. Πάντως στην παρέα του «Πάμε Δανάη» έρχεται και μια δημοσιογράφος έκπληξη που έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» από την ψυχαγωγική εκπομπή εκτός από την Σίσσυ Καλλίνη, αποχωρεί και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στο πόστο τους πάντως παραμένουν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Από του χρόνου εντάσσεται η Δέσποινα Καμπούρη η οποία επιστρέφει δυναμικά.

Η συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη:

Η νεαρή ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια παρά τις φήμες που την ήθελαν να μην είναι του χρόνου φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα ήταν για άλλη μια φορά συγκινημένη καθώς η ίδια πλάνταξε στο κλάμα στο φινάλε του Πάμε Δανάη και παραδέχτηκε πως όλο αυτό στην αρχή της φαινόταν σαν τρέλα.

Μάλιστα, ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής ο Χρήστος Παναγιώτης μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι. Συνέχισε λέγοντας «Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο πικ τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Τι ωραία να τελειώνει μια χρονιά! Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ήταν ένας “πηχτός” χρόνος για όλους μας. Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση και με τη διάθεση όλων σας ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά».

Ωστόσο, στο πλατό βρισκόταν και η μαμά της και αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εισέβαλε κρατώντας μια τούρτα!

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων στο φινάλε της εκπομπής της: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους»