Τα πέταξε όλα η Πόπη Μαλλιωτάκη - Χωρίς το πάνω μαγιό και με γυρισμένη την πίσω όψη της στην κάμερα

49 γράφει η ταυτότητα, αλλά δεν μοιάζει με τίποτα τόσο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πέταξε όλα η Πόπη Μαλλιωτάκη - Χωρίς το πάνω μαγιό και με γυρισμένη την πίσω όψη της στην κάμερα

H Πόπη Μαλλιωτάκη βρήκε και πάλι τον τρόπο να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, με τη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Μετά την πρόταση που δέχθηκε από τη Φάρμα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ταράξει λίγο τα νερά των social media. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει κάνει μία εντυπωσιακή προσπάθεια με το σώμα της και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

Η ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Oops! Τα ταμπού είναι για να τα σπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Ο εμμονικός θαυμαστής που πολιορκούσε την Πόπη Μαλλιωτάκη

Ένα θρίλερ είναι αναγκασμένη να βιώνει τις τελευταίες μέρες η Πόπη Μαλλιωτάκη, που δέχεται παρενόχληση στο διαδίκτυο από έναν εμμονικό θαυμαστή της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθεί.

Πέρα από μηνύματα που της στέλνει στα social media, ο επιτήδειος της άφησε και μία σοκαριστική χειρόγραφη επιστολή έξω από το σπίτι της.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική υπόθεση.

«Σε παρακολουθώ παντού, όπου πας. Τι δουλειά είχες στο σπίτι του…; Πήγες μετά την Πρωτοχρονιά. Σου την έπεσε ο…; Για σένα χώρισε την…;» είναι μερικά από αυτά που της έγραφε.

Σε άλλο σημείο την ρωτάει την Καθαρά Δευτέρα τι έκανες με όλους αυτούς; Ένα να ξέρεις: εμείς στο σόι μας είμαστε άντρες με Α κεφαλάιο!».

Μάλιστα, η επιστολή καταλήγει λέγοντας «Δεν θα μου ξεφύγεις. Μάθε: Αν δεν σε έχω δική μου ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».

Όπως αποκάλυψε έχει κινηθεί νομικά και ερευνώνται όλα τα στοιχεία που αφήνει πίσω του ο εμμονικός θαυμαστής της.