Η Πόπη Μαλλιωτάκη έβγαλε νέα ρομαντική μπαλάντα με τίτλο "Το κλειδί του Φεγγαριού"

Σε άλλα νέα, έτσι κλείνει το 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Πόπη Μαλλιωτάκη έβγαλε νέα ρομαντική μπαλάντα με τίτλο

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έκανε δυναμικό comeback εν μέσω lockdown και έβγαλε τη νέα της ρομαντική μπαλάντα με τίτλο «Το κλειδί του Φεγγαριού», κλείνοντας με αυτό τον τρόπο το 2020.

Η ανακοίνωση για τη νέα ρομαντική μπαλάντα της Πόπης Μαλλιωτάκη

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Το κλειδί του φεγγαριού» μαζί με το εντυπωσιακό video clip του μας παρουσιάζει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, κυκλοφορεί το τρίτο single της από την Heaven Music, το οποίο φέρει τον τίτλο «Το κλειδί του φεγγαριού».

Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα σε στίχους του Πάνου Φαλάρα και μουσική του Άκη Δείξιμου, που έρχεται να «αγγίξει» τις ψυχές όλων των ερωτευμένων.

Ένα άκρως ατμοσφαιρικό video clip, με την Πόπη Μαλλιωτάκη στην πιο δυναμική και σέξι εκδοχή της, να τραγουδά για τον έρωτα έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα που βρήκε το «κλειδί της καρδιάς» της.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, ενώ την παραγωγή ο Φίλιππος Αλβέρτος.

Δείτε τα άσχημα νέα που είχαν γίνει για τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και το GNTM 3.

Λίγα λόγια για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1971 στην Κρήτη. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζονταν ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Έπειτα από 8 μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μουσική.

Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Σάκη Γαλάνη, απέκτησαν μια κόρη, τη Ράνια, αλλά χώρισαν. Το 1992 γνώρισε στην Γερμανία τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη και παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 1999, ενώ στις 1 Ιανουαρίου του 2000 απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη. Στις 13 Δεκεμβρίου 2008 ο Λαζαρίδης δολοφονήθηκε από τα πυρά αγνώστων στην περιοχή της Βούλας.

Πόπη Μαλλιωτάκη νέο τραγούδι

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Πασχάλης Τερζής, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας, Βασίλης Καρράς, Κώστας Μπίγαλης, Βασίλης Τερλέγκας, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Μανώλης Αγγελόπουλος, Μαίρη Λίντα, Στάθης Αγγελόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Σπύρος Ζαγοραίος, Γιώργος Μαζωνάκης, Τζένη Βάνου, Δάκης, Ρίτα Σακελλαρίου, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Παϊτέρης και Λευτέρη Πανταζή.

Έχει κυκλοφορήσει τρία albums και αρκετά singles. Μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.