«Οι μικροί γιατροί του Instagram αποφάνθηκαν ότι είμαι έγκυος» - Έπος η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Γιατί έκανε τεστ κορωνοϊού;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Οι μικροί γιατροί του Instagram αποφάνθηκαν ότι είμαι έγκυος» - Έπος η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να «αδειάσει» ευγενικά, τους διαδικτυακούς της φίλους που της είπαν πως είναι έγκυος, λόγω της μικρής αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Λίγες ώρες αφού ανέβηκε στο Youtube το βίντεο με το νέο της σπίτι, η γνωστή influencer εξήγησε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει ένα rapid test για να βεβαιωθεί πως δεν είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ οι «γνωμάτευση» που πήρε από τους followers της ήταν απλά απολαυστική.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Οι μικροί γιατροί του Instagram αποφάνθηκαν ότι είμαι έγκυος, ότι είμαι ματιασμένη ή ότι έχω covid. Λοιπόν το καλό είναι ότι δεν έχω covid έκανα rapid τεστ μόλις, πήγα στο φαρμακείο για shopping therapy και αυτά συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώην της Ιωάννας Τούνη, Χρήστος Τσεβρεντζής

Μια από τις σχέσεις της Ιωάννας Τούνη που δεν πέρασε απαρατήρητη! Ο Χρήστος Τσεβρεντζής μπήκε στην ζωή της γνωστής influencer αρχές του 2020!

Όταν εκείνη - μετά από καιρό - επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση της σχέσης της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, το instagram κόντεψε να διαλυθεί.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ». ,είχε γράψει τότε η Ιωάννα.

Ύστερα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις για την γνωριμία τους.

"Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε είδα στο Instagram του ότι είχε να κάνει post δυο χρόνια και δυο μήνες. Του είπα “ανέβασε κάτι γιατί θα σε διαγράψει το Instagram”. Με τον σύντροφό μου μένουμε μαζί γιατί έχει σπίτι στο κέντρο και εγώ είμαι παιδί του κέντρου", δήλωνε.

Το τέλος, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στο βίντεο κατάθεση - ψυχής που είχε κάνει στο Youtube η Ιωάννα Τούνη μιλώντας πρώτη φορά για την ύπαρξη του ροζ βίντεό της δήλωσε χαρακτηριστικά πως όλος αυτός ο χαμός της κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση. Από τότε, λοιπόν, έχουμε να δούμε τον Χρήστο Τσεβρεντζή!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, όμως, μήνες μετά πέτυχε τον επιχειρηματία σε γνωστό Beach Bar της Καβάλας, όπου διατηρεί ποσοστά και εννοείται πως έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Πιο ανανεωμένος και πιο κούκλος από ποτέ όπως θα παρατηρήσετε σίγουρα κι εσείς στα παρακάτω στιγμιότυπα... Από τις καλύτερες επιλογές της Ιωάννας θα λέγαμε!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από την Θεσσαλονίκη και πλέον η έδρα του είναι η Καβάλα και η Δράμα όπου έχει ποσοστά και δικές του επιχειρήσεις.

Χρήστος Τσεβρεντζής

Πρώην Ιωάννας Τούνη