Ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ.

Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει μπει για τα καλά στις καρδιές του κοινού και όχι άδικα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που προσφέρει στιγμές γέλιου, με τις ατάκες των παικτών αλλά και της ίδιας της Ζέτας Μακρυπούλια να γίνονται αμέσως viral.

Η ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως το Ρουκ Ζουκ απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου θα απολαμβάνουμε καθημερινά μερικές από τις πιο αστείες στιγμές του παιχνιδιού. Μάλιστα, για να το ανακοινώσει ανέβασε ένα δικό της βίντεο μέσα από το πλατό της εκπομπής.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Είναι πλέον επίσημο! Το RoukZouk απέκτησε δικό του λογαριασμό στο insta ! Follow @roukzouk.official ! Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποτελεί μία από τις σταθερές του καναλιού και όχι άδικα αφού καθημερινά σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1.»

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση ΑΝΤ1