Ντέμι Μουρ: «Ρίχνει» και 20ρες - Το βίντεο από Μύκονο με το καλλίγραμμο κορμί της

Κορμί φιδίσιο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντέμι Μουρ: «Ρίχνει» και 20ρες - Το βίντεο από  Μύκονο με το καλλίγραμμο κορμί της

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται άλλη μια χολιγουντιανή σταρ η οποία απολαμβάνει την ελλαδίτικο αέρα. Δεν θα μπορούσε να ήταν κάποια άλλη πέρα από την Ντέμι Μουρ η οποία εδώ και μέρες βρίσκεται στη Μύκονο.

Η όμορφη ηθοποιός εντοπίστηκε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάτω από τον ήλιο και την θάλασσα σε πολυτελή καμπάνα στην Ψαρρού μαζί με την 32χρονη κόρη της, την Rumer αλλά και μία κοινή τους φίλη.

Και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν μπικίνι για την κοσμική πλαζ. Αναμενόμενο ήταν πάντως η Ντέμι Μουρ να μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών αφού το σώμα της θυμίζει κορμί εικοσάρας.

Ο λόγος που η Ντέμι Μουρ ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα είναι για την βάπτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου το οποίο βάφτισε η ίδια στην Κρήτη.

Μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια δεν διστάζει να ποσταρει την παραμονή της στα ελληνικά νησιά καθώς πριν την Μύκονο η Ντέμι Μουρ επισκέφθηκε τη Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, σε ανάρτηση της η ηθοποιός γράφει: «Ετοιμάζομαι για ακόμα μια μέρα στον παράδεισο», γράφει στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και την φωτογραφία της:

Οι φωτογραφίες από τα βαφτίσια με την Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ βρέθηκε στην Ελλάδα και μάλιστα, βάφτισε το μωρό ενός φιλικό του ζευγαριού, στην Σητεία της Κρήτης. Η αγαπημένη ηθοποιός ντυμένη στα λευκά με λουλούδια στα μαλλιά, έλαμψε με την παρουσία της.

Σύμφωνα με το Sitia On Line, το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη - Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

Η Ντέμι Μουρ δεν είναι βέβαια η μόνη διάσημη που κάνει αυτόν τον καιρό διακοπές στη χώρα μας. Τις προηγούμενες μέρες, ο φακός έπιασε τον «Berlin», από την επιτυχημένη σειρά La Casa De Papel.

Ντέμι Μουρ ΕλλάδαΝτέμι Μουρ βαφτίσια Κρήτη