Μεγάλος έρωτας η υιοθετημένη κόρη της Χριστίνας Κοντοβά - Τα παιχνίδια στην Ουγκάντα

Τα νέα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεγάλος έρωτας η υιοθετημένη κόρη της Χριστίνας Κοντοβά - Τα παιχνίδια στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είναι τέρμα ευτυχισμένη που θα γίνει μητέρα και γι' αυτό απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην Αφρική.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers την πρωινή της ρουτίνα με την θετή της κόρη Ada.Και οι δύο συνηθίζουν να κάνουν βόλττα στην φύση και να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά «Η πρωινή μας ρουτίνα… περπάτημα στη φύση ????????»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της:

Πως πήρε αυτήν την απόφαση;

Όλοι συγκινηθήκαμε με την ιστορία της Χριστίνας Κοντοβά η οποία γνώρισε το πιο γλυκό κορίτσι στην Ουγκάντα και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να γίνει και επίσημα η μητέρα του καθώς της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Βέβαια, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας την μικρής Ada, η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας αισθάνεται ήδη μητέρα. Η ίδια, περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Αφρικανική ήπειρο και αυτό το διάστημα βρίσκεται και πάλι στην Ουγκάντα για χάρη της θετής της κόρης.

Η Χριστίνα προσπαθεί να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την Ada και εννοείται πως δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Μάλιστα, στις τελευταίες της φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media από το ταξίδι της μας δείχνει – εκτός από το νέο της look με κοτσιδάκια – πως η μικρή την κάνει… κυριολεκτικά ό,τι θέλει!

Δείτε τις παρακάτω φωτογτραφίες:

Αρχές Απριλίου η Χριστίνα Κοντοβά είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είχε ανακοινώσει πως βρίσκεται στην διαδικασία να υιοθετήσει την Έιντα.

«Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

Από τότε η ζωή της βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Καμπάλας. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε για λίγο καιρό στην Ελλάδα, ωστόσο εδώ και δύο 24ωρα είναι ξανά στην Ουγκάντα και έχει και πάλι στην αγκαλιά της τη μικρή Έιντα.

Κοντοβά

Κοντοβά υιοθεσία

Κοντοβά μικρό κοριτσάκι

Κοντοβά μητέρα