Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι έγραψε μετά από άσχημο καυγά με τον Ντέμη κι έγινε επιτυχία

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι έγραψε μετά από άσχημο καυγά με τον Ντέμη κι έγινε επιτυχία

Κι ενώ στον γάμο της έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό - δείτε εδώ φωτογραφίες - υπήρξαν φορές που δεν ήταν όλα βελούδινα στην κοινή της πορεία με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως μετά από άσχημο καυγά με τον ποδοσφαιριστή εμπνεύστηκε ένα τραγούδι της που έχει νούμερο 1.

Ο καυγάς με τον Ντέμη και το τραγούδι

«Το "Στα 'δωσα όλα" μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Η συνέντευξη Βανδή - Ντέμη που είχε προκαλέσει

Το καλοκαίρι του 2003 ήρθε και το τέλος του Ντέμη στην ΑΕΚ και η μεταγραφή στην Ατλέτικο. Το περιβάλλον στην Ένωση δεν "σήκωνε" τον 30χρονο τότε ποδοσφαιριστή. Το είχε δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος πως δεν μπορούσε να αποδώσει όπως θα ήθελε στο γήπεδο με όλα αυτά που συνέβαιναν στα διοικητικά της ομάδας: "Mε ένοιαζε το μέλλον της ομάδας και όχι απλά η απόδοσή μου, μοιραία μείωσαν την απόδοσή μου στο γήπεδο, το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο ποιος απατεώνας ήρθε να διοικήσει την AEK. Δεν κέρδισα κάτι από αυτό".

Η Δέσποινα τον ακολούθησε στη Μαδρίτη, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Εκεί το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο "Discovery Channel", η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για τον τρόπο που είχε προβληθεί η οικονομική τους κατάσταση. "Ξοδεύουμε πολλά. Προσπαθούμε να το ελέγχουμε αλλά είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα χρήματα", είχαν δηλώσει τότε στην κάμερα.

Η Δέσποινα Βανδή ωστόσο έδωσε μερικά χρόνια αργότερα την απάντησή της. "Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν "Made in Europe".

Αντί για "Made in Europe" είδα μια εκπομπή που λεγόταν "Rich and Famous", μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!".

Για την ιστορία η εκπομπή του "Discovery Chanel" στην οποία εμφανίστηκε το ζευγάρι είχε τίτλο "Europe's Richest People - The Million Sellers" κι αναφερόταν σε ζευγάρια που βγάζουν εκατομμύρια, προβάλλοντας συνεντεύξεις τους και στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, όπως για παράδειγμα τον Ντέμη να δηλώνει "ξοδεύουμε χρήματα σε μη απαραίτητες πολυτέλειες, πολλά ρούχα, αυτοκίνητα και πολυτελείς διακοπές" και τη Δέσποινα να κάνει βαράκια στον κήπο της, με προσωπικό γυμναστή.